Connect with us

Actualitate

Victor Negrescu #OmulPotrivitLaLoculPotrivit

Published

on

Cadru universitar, expert în politici europene, candidat pentru Parlamentul European al organizaţiei PSD Alba – Victor Negrescu

A fost ales în Parlamentul European în 2014, devenind cel mai tânăr europarlamentar român dar și unul din cei activi, reușind să obțin Premiul Europarlamentarul Anului încă din primul an de mandat.

A adus cei mai mulţi bani prin proiecte iniţiate de un europarlmentar. S-a luptat pentru a obţine finanţări pentru zonele montane din Apuseni.

Victor Negrescu a terminat studiile preuniversitare în Bruxelles, în cadrul Longchamp School, Belgia (1997-1998), Notre Dame des Champs Institute – Bruxelles, Belgia (1998-2001), «Victor Duruy» Highschool – Paris, Franța (2001-2004). Este licențiat în științe politice în cadrul Universității București în anul 2008 și masterand în afaceri europene și internaționale al Universității Pierre Mendes France / IEP Grenoble.

A obținut doctoratul în științe politice și afaceri europene în anul 2011, în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative după parcurgerea unui stagiu academic la Colegiul European din Brugges.

psd-alba-victor-negrescu
Victor Negrescu

“Pentru mine, Parlamentul European şi afacerile europene reprezintă o pasiune pentru care mi-am dedicat cariera profesională”

Victor Negrescu

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia