Connect with us

Actualitate

Viitor pentru trecut

Published

on

Masterul ,,Cercetarea, Conservarea și Valorificarea Patrimoniului Istoric” a apărut în urma unui parteneriat între de Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și Uniunea Națională a Restauratorilor din România

Durata cursurilor de master este de 2 ani. Studenții vor avea posibilitatea să studieze discipline interesante precum: Istoricul și etica restaurării și conservării patrimoniului cultural, Evidența și legislația patrimoniului cultural, Restaurarea și conservarea componentelor structurale și decorative din lemn ale monumentelor, Istoria Arhitecturii pe teritoriul României și multe altele. Toate programele de studii prevăd practica de specialitate obligatorie și cursuri sau seminarii aplicative care se realizează la monumente și pe șantiere arheologice, în laboratoare, muzee, biblioteci și arhive sub coordonarea directă a profesorilor. Pe parcursul studiilor masteranzii pot aplica și pentru burse de studii și practică la universități din străinătate cu care Universitatea din Alba Iulia a încheiat acorduri. Cei care sunt interesați de acest master se por înscrie între 18 și 28 iulie la Facultatea de Istorie și Filologie, departamentul de Istorie, Arheologie și Muzeologie de pe strada Unirii din Alba Iulia. Detalii se pot obține și pe www.diam.uab.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia