Connect with us

Actualitate

Virusul puterii

Published

on

Trebuie să acționăm unitar

Măsurile de prevenție împotriva contaminării cu COVID-19 trebuie respectate cu strictețe. Tot ceea ce se întâmplă în această perioadă creează o stare de panică în rândul populației.

Pandemia Coronavirus a făcut victime și în rândul politicienilor. Ceea ce este ingrijorător este că aceștia pun în pericol și viețile cetățenilor în condițiile în care se cere populației izolarea la domiciliu iar un anumit Ministru desfășoară o adunare cu un număr de 500 de angajați ai unei firme din județ.

Un alt astpect discutat în cadrul emisiunii Fapte și Vorbe, prezentată de Andrei Barbu a fost sursele la care putem apela pentru a primi informații despre COVID-19.

Ministerul Sănătății a pus la dispoziția cetățenilor un număr verde la care se pot primi informații cu privire la modul de manifestare al virusului, modalitațile de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă. Din păcate acest telefon nu face față numărului de cetățeni care-l apelează, timpul de așteptare până la a intra în legătură cu un specialist este relativ mare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia