Connect with us

Actualitate

Ciclonul Olaf va schimba vremea dramatic în următoarele zile

Published

on

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat că vremea se va schimba dramatic în următoarele zile.

În regiunile intracarpatice valorile termice vor fi în creștere ușoarã și se vor situa peste mediile climatologice, în timp ce în restul teritoriului vremea se va menține apropiatã de normalul perioadei.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în general persistente în jumãtatea de sud a țãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat cu unele  intensificãri la munte, în special la altitudini mari.

Vineri -1/13

Cerul va fi noros și va ploua în cea mai mare parte a Banatului și local în restul teritoriului. La munte, la altitudini mari vor fi precipitații sub formã de lapovițã.

Sâmbătă -1/13

Vremea va fi în general închisã  în majoritatea regiunilor. Vântul va fi moderat în sud și sud-est cu intensificări în zona montană. În zonele joase va fi ceațã.

Duminică,

în România este așteptat să ajungă ciclonul Olaf, un fenomen meteo de origine polară care aduce temperaturi scăzute, lapoviță și ninsori.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia