Connect with us

Actualitate

VREMEA ÎN TRANSILVANIA ÎN URMĂTOAREA PERIOADĂ

Published

on

În perioada următoare în Transilvania, vor fi variaţii de temperatură şi averse în special în jurul datelor de 12, 13 şi 17 septembrie.

Până în data de 20 septembrie vor alterna intervalele cu vreme caldă și cele cu vreme răcoroasă.

Cel mai cald va fi la începutul intervalului, când media maximelor va fi de 31 de grade, iar a minimelor de 13-14 grade, iar cel mai răcoare, în jurul zilei de 13 septembrie și în 20 septembrie, când în medie, valorile termice diurne vor fi de 20 de grade, iar cele nocturne de 8-9 grade.

În continuare, până la finalul intervalului de prognoză temperatura aerului nu va mai avea variații semnificative.

Vor fi averse în zilele de 12 și de 13 septembrie și din nou, temporar și aproape în fiecare zi, după data de 17 septembrie.

Vremea îi afectează pe apicultori

La munte, în prima zi vremea va fi caldă, apoi temperaturile maxime vor scădea accentuat de la valori, în medie, de 21 de grade, până la 12 grade, în ziua de 13 septembrie.

Ulterior acestei răciri vremea va intra într-un proces de încălzire, către valori medii maxime de 19 grade, însă după data de 19 septembrie temperaturile vor scădea din nou, neavând variații semnificative de la o zi la alta.

La începutul intervalului, minimele vor scădea de la valori medii în jurul a 12 grade, spre 5 grade în noaptea de 13 spre 14 septembrie, apoi acestea vor crește ușor de la o zi la alta spre valori de 10 grade în 17 septembrie.

După această dată, până spre sfârșitul intervalului, se va produce o nouă răcorire a vremii, astfel că valorile medii ale temperaturii minime vor ajunge să fie de 5-6 grade.
Probabilitatea de apariție a averselor va fi ridicată în intervalul 11-14 septembrie, dar și între 17 și 24 septembrie.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia