Connect with us

Agricultura

WEINGUT – Vin românesc, cu bani nemţeşti

Published

on

A muncit în Germania pentru a înfiinţa o podgorie de vis, undeva în judeţul Alba.

Cultura de viță de vie are o istorie veche în țara noastră, de mii de ani, județul Alba este recunoscut pentru tradiția sa în înființarea culturilor și pentru dezvoltarea lor.

Vița de vie primește o atenție pe măsură din partea unui cetățean german, care își petrece timpul liber pe dealurile din Gârbova de Sebeș, despre care spune că ”aici se simte cel mai bine via”.

Schuster Gerhard știe totul despre cultivarea, întreținerea și aplicarea tratamentelor viței de vie astfel încât, prima producție din anul acesta va fi considerabilă, dat fiind vârsta podgoriei, și de o foarte bună calitate.

Strugurii și mustul conțin zaharuri ușor asimilabile de organism, săruri minerale, acizi organici, substanțe protectoare vascular și cu efecte tonice, care ajută circulația sangvină.

Vinul este apreciat de consumatori pentru gust, aromă, este recunoscut pentru efectul antioxidant și previne îmbătrânirea prematură.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia