Connect with us

Actualitate

Zgomotul fabricii ”ELIS PAVAJE„ terorizează vecinii din Vințu de Jos

Published

on

elis pavaje

”Legea spune că trebuie respectată distanța de 500 de metri față de locuințe. De ce apar tot derogări peste derogări de la lege?”

Un telespectator a sunat aseară ÎN DIRECT la Alba Carolina TV, pe dir.Alexandru Sinea – DSP Alba, pentru a-l întreba de problema zgomotului produs de fabrica Elis Pavaje.

Câteva familii din localitatea Vințu de Jos reclamă faptul că utilajele de producție alea fabricii Elis Pavaje produc noaptea un zgomot infernal.

”Veniți și stați dumneavoastră, locuiți dumneavoastră aici și vedeți ce zgomot este, cum se lucrează toată noaptea”

Cetățean din Vințu de jos
min 1:38:19

Mai spune el că, în momentul în care organul de control a constatat că nu se respectă distanța legală, a închis societatea respectivă. Așa e în țările civilizate.

Legea spune că trebuie respectată distanța de 500 de metri față de locuințe. De ce apar tot derogări peste derogări de la lege?

Scrisoarea care-l ”incriminează” pe Dîrzu, trimisă la membrii PSD. Analfabetism VS manipulare

Răspunsul dir.Alexandru Sinea:

”Noi nu eliberăm aceste autorizații, primăria eliberază autorizații de funcționare. DSP eliberează doar avize de funcționare iar la depunerea documentație (de către firma Elis Pavaje) la Direcția de Sănătate Publică nu era prevăzută această activitate, generatoare de poluare, de orice tip.

Există totuși Ordinul 119/2014 prin care se elaborează un studiu de impact și pe care va trebui să-l respectăm.

Eu și instituția pe care o reprezint, consider că ne-am făcut treaba în mod profesionist. Acestea pot fi verificate oricând și să știți că legea trebuie să fie lege pentru toată lumea.

Județul Alba, în TOPUL ȘOMERILOR înregistraţi

Să știți că sunteți primul care ați făcut un pas înainte, deoarce toți celiilalți dinaintea dumenavoastră s-au temut să facă acest pas, a apreciat telespectatorul din Vințu de Jos.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia