Connect with us

Eveniment

Zi de sărbătoare

Published

on

Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba au definitivat programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României de 1 Decembrie. Invitații speciali care vor încanta urechile albaiulienilor vor fi Zdob și Zdub împreună cu Andra precum și alți artiști

De asemenea și în acest an o paradă militară spectaculoasă cu transportoare blindate, tunuri, mașini de luptă și autospeciale, care vor defila pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 în fața românilor care vin să sărbătorească aici 98 de ani de la Marea Unire. Anul trecut Alba Iulia a avut cea mai spectaculoasă paradă din ultimii ani, spațiul aerian fiind survolat inclusiv de un elicopter. Anul acesta nu va fi paradă aeriană. Albaiulienii și persoanele care vor să vină la Alba Iulia pentru a lua parte la sarbatoarea Marii Uniri vor fi serviti cu bucate alese , pregătite de bucatari profesioniști. Anul acesta se anunță cel mai spectaculos foc de artificii cum nu a mai fost realizat în nici un an. Manifestările Zilei de 1 Decembrie vor începe la ora 9.00, cu program solemn, ceremonii militare, iar parada va începe la ora 13.00 și va dura circa 60 de minute, urmând să se organizeze, la fel ca anul trecut, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și împrejurimi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia