Connect with us

Actualitate

ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI și ”slabii” politicieni din ALBA IULIA

Published

on

politicieni alba iulia carantina

Au executat ordinul venit de sus, călcându-și în picioare hotărârea luată de ei cu câteva ore înainte

Acum 102 ani era PANDEMIE și totuși românii au venit la Alba Iulia. Astăzi unde-s?

Suntem o națiune mai veche decât ne zic unii, avem mai mulți ani decât ne transmit politicienii, aceia care nu știu decât să-și urmărească interesele proprii sau să execute precis algoritmii economici prescriși din exterior.

Pe front au murit 500.000 de români pentru a se face această unire a Românie. Dormeau soldații în tranșee, în frig, printre gloanțe iar noi azi, azi stăm în fața televizoarelor, a laptopurilor și a telefoanelor mobile. Oare ce e această Unire?

Azi, românii nu au voie să se bucure de această Unire în ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI și ascultă sau citesc orice comunicat de presă și înghit orice e bine împachetat, fără să-i pese cu adevărat de conținut.

O adevărată batjocură: CARANTINA se prelungește

În 1918 gripa spaniolă, a fost un VIRUS mortal care a lăsat în urmă în jur de 50 de milioane de morți.

Mulți români erau și ei afectați și totuși au vrut să vină la Alba Iulia, la Marea Unire. Însuși Ioan Pop de Basești a veni la Alba Iulia, fiind și el bolnav.

Azi, tot într-o pandemie (scris mic), românii nu se mai bucură de această legătură strânsă între ei ci din contra, beneficiază din plin de ură și dușmanie venită tocmai de sus, de la președinție. O ură dusă de politic educată și impusă zi de zi și cetățenilor României.

Sunt convins că din nou PSD-ul e de vină, chiar și pentru noua carantinarea a municipiului Alba Iulia, în niciun caz vinovații fără vină nu-s președintele Iohannis sau însuși Arafat.

Mai mult decât probabil, ORDINUL carantinării Albei Iulia a venit de la București, chiar dacă AZI nu e LEGALĂ această carantinare. Probabil aleșii noștri au renuțat la ceea ce au ales inițial, de a ieși oficial din carantină în 30.11.2020 și au trebuit să execute ordinul venit de sus.

PROGRAMUL ZILEI de 1 DECEMBRIE 2020, la ALBA IULIA, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI

Prefectul Nicolae Albu fiind ”membru” PNL, Preș.Consiliului Județean Ion Dumitrel -membru PNL, Dir. DSP Alba, Alexandru Sinea – membru PNL, chiar și Primarul Albei Iulia, Gabriel Pleșa USR-PLUS, a trebuit să țină cont de buna relație dintre cele două partide, și așa toți întru-un glas au executat ordinul venit de sus, călcându-și în picioare hotărârea luată de ei cu câteva ore înainte.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, nu a vrut să voteze pentru prelungirea carantinei în Alba Iulia. Acesta abținându-se de la vot, plecând mai repede de la ședința din mijlocul nopții, ședință în care experții ”au luat hotărârea” prelungirii carantinei cu 7 zile.

Unde-s acei oameni politici care-s în stare să-și pună demisia pe masă (nu ca cei din USR-PLUS, înainte de încheierea mandatului) și nu acceptă compromisuri și ordine politice venite împotriva cetățenilor pe care-i reprezintă?

Suntem ”binecuvântați” cu un președinte neamț și cu un prim-ministru ungur. O țară în care doar ei și autoritățile, adică POLITICIENII, ”se bucură” de Ziua Națională a României. Ei au dreptul să iasă afară, ei au dreptul să se manifeste în fața electoratului, așteptând ca apoi să le dăm un Like în 6 decembrie.

Primarul Gabriel Pleșa anunța sâmbătă seara în studiourile Alba Carolina TV sfârșitul carantinării Albei Iulia și că vom avea oaspeți de seamă de Ziua Națională a României la Alba Iulia. Probabil președintele Klaus Iohannis sau premierul Ludovic Orban.

Ordinul venit de SUS a ”anulat” vizita distinșilor oaspeți la Alba Iulia, cei drept sâmbătă seara până luni seara, se știa clar că vom sărbători cu toții Ziua Națională în Cealaltă Capitală. Să fie totul o cacealma, o făcătură?

Cu siguranță vom merge la vot și cu siguranță vom vota împotriva sistemului actual, alegând ORICARE alt partid politic.

La mulți ani români, la mulți ani România!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia