Connect with us

Actualitate

Talk Show Juridic – Ziua Porților Deschise

Published

on

Talk Show Juridic – Ziua Porților Deschise

Curtea de Apel Alba Iulia a organizat miercuri, 25 octombrie, Ziua Porților Deschise cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Invitat: Cosmin Muntean, purtator de cuvant Curtea de Apel Alba Iulia.

Prezentator: Codruta Suteu.

25.10.2017

Curtea de Apel Alba Iulia a organizat miercuri , 25 octombrie 2017, Ziua Porților Deschise cu ocazia Zilei Europene a Justiției Civile.

Aual, este marcata Ziua europeană a justiției civile, destinată tuturor cetățenilor europeni care activează în domeniul justiției. Prin organizarea evenimentelor din această zi se dorește o încercare de creștere a gradului de transparență a procedurilor judiciare, în așa fel încât acestea să fie pe deplin accesibile fiecărui cetățean în parte. Acțiunile desfășurate au ca scop apropierea justiției de cetățeni, pentru a-i ajuta să fie mai bine informați asupra drepturilor lor și pentru a înțelege mai bine modalitatea de funcționare a justiției de zi cu zi.
Timp de o zi, Curtea de Apel din Alba Iulia a primit vizita celor care au dorit să vadă cu ochii lor ce se întâmplă într-o astfel de instituție.

Daniel Breaz – senator PSD de Alba la TALK SHOU JURIDIC

Au vizitat Curtea de Apel și au văzut cum arată o sală de judecată și cum se desfășoară activitățile conexe actului de justiție.
Agenda zilei a cuprins vizitarea spaţiilor destinate relaţiei cu publicul şi a unor zone unde accesul este restricţionat, vizualizarea modului în care funcţionează programul informatizat ECRIS, prezentarea modalităţilor în care se pot obţine informaţii de pe Portalul instanţelor şi Infochioşc, dar şi distribuirea de ghiduri de orientare juridică participanţilor.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia