Connect with us

Actualitate

Ziua Veteranilor la Alba Iulia

Published

on

Ziua Veteranilor a fost marcată, sâmbătă, 11 noiembrie, și la Alba Iulia.

Programul manifestărilor organizate cu acest prilej a inceput cu intonarea Imnului Național al României, continuînd cu oficierea unei slujbe religioase în memoria veteranilor, rostirea de alocuțiuni privind semnificația zilei, depuneri de coroane și jerbe de flori și păstrarea unui moment de reculegere. De asemenea, a avut loc o scurtă prezentare a activității eroului Popa Vasile Claudiu, care și-a pierdut viața în Afganistan în anul 2013.

La evenimentul comemorativ au participat reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţul Alba, Consiliului Judeţean Alba, Primăriei municipiului Alba Iulia, Arhiepiscopiei Ortodoxe Române, unităţilor militare (M.Ap.N., MAI.) din garnizoana Alba Iulia, Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, Oficiului Judeţean de Telecomunicaţii Speciale,  Cercului Militar Alba Iulia, Asociaţiei Veteranilor de Război, Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, autorități și insitituții publice din județ, dar și partide politice.

Ziua Veteranilor de război marcată la Alba Iulia

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia