Connect with us

Fapte şi Vorbe

A trebuit să o iau de la zero. Am o comună grea. Invitat: Vasile Pușcă, primar Valea Lungă

Published

on

Fapte de pe Târnava Mare

Site-ul comunei Valea Lungă este un site de oraș, cu multe informații ușor de accesat. Prin internet, prin site, prin presă, primarul își dorește ca numele comunei să ajungă în toate colțurile lumii. Sloganul administrației locale din Valea Lungă este ”fapte, nu vorbe”.

”Rezultate sunt foarte multe și cu toate astea, nu putem să fim pe placul tuturor. Am o comună grea, cu 6 sate aparținătoare. Când am ajuns primar în anul 2004 nu am găsit nimic, nimic, nimic. A trebuit să o iau de la zero. La ora actuală se văd clădiri înfloritoare, frumoase care vor rămâne comunității”, a precizat Vasile Pușcă, primarul comunei Valea Lungă.

Comuna Valea lungă se dezvoltă și prin intermediul proiectelor pe fonduri europene. În procent de 98% este finalizată infrastructura. Apă potabilă există în toată comuna. ”Partea de învățământ este reabilitată, cei care vor veni nu vor fi nevoiți să investească pentru cel puțin încă 50 de ani”, a mai spus Vasile Pușcă, primarul comunei Valea Lungă. Primarul comunei își dorește să investească, în scurt timp, într-un azil pentru vârstnici și în spații de joacă pentru copii.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia