Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR ÎN MINIVACANȚA DE SF. MARIA

Published

on

În minivacanța de Sfânta Maria, polițiștii sunt la datorie și defășoară activități pentru siguranța cetățenilor.

 

În primele trei zile, poliţiştii au constatat aproape 2.300 de infracţiuni, au aplicat peste 22.500 de sancțiuni contravenționale, au reţinut peste 1.500 de permise, dintre care aproape 200 pentru consum de alcool și peste 500 pentru viteză excesivă și au retras aproape 400 de certificate de înmatriculare auto.

În perioada 11 – 15 august aproape 10.000 de poliţişti desfășoară activități în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere şi a transporturilor feroviare.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii acţionează pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.
În urma activităţilor desfăşurate, în perioada 11-13 august a.c., au fost constatate 2.286 de infracţiuni, dintre care 726 contra persoanei, 870 contra patrimoniului și 368 la regimul siguranței rutiere.
În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 393 de autori de infracțiuni, față de 68 de persoane au fost luate măsuri preventive, iar 37 de persoane care erau urmărite au fost depistate de polițiști.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate