groapa-Galda-referendum-familieActualitate Creştinism Real Risc Social 

Adevăruri supărătoare, cu Daniel Zdrînc

Problematica groapă de gunoi de la Galda şi câţi bani plătim în plus. Referendum pentru familie.

În două luni, la groapa ecologică de la Galda, expiră garanţia utiliajelor, expiră garanţia a tot ce este acolo. Ce se întâmplă cu taluzurile ce s-au surpat? În 2016 se spunea că în curând se va da drumul la groapa de gunoi şi iată că trece şi anul 2018 şi situaţia nu s-a schimbat. Cine sunt acei ce câştigă bani datorită nefuncţionării groapei de gunoi de la Galda?
pret-gunoi-alba
Probabil că preţurile la gunoi nu vor mai scădea.
Legea 3/2000, art.7,aliniat 1, formularea întrebării este standard: Sunteţi de acord cu legea de revizuire a constituţiei României în forma aprobată de Parlament? Indiferent de modificările ce se doresc a fi schimbate în constituţie, întreabarea e aceeaşi. Referendumul pentru familie nu este şi nu aparţine unui partid politic. Politicienii sunt aleşi şi votaţi de cetăţeni iar aceşti politicieni sunt şi ei membri ai unor biserici creştine. Ce schimbări politice vor apărea la nivel local? Real Risc Televiziunea judeţului Alba www.facebook.com/albacarolinatv www.instagram.com/albacarolinatv O emisiune AlbaCarolinaTV 2018 Toate drepturile rezervate.

Related posts

3 Thoughts to “Adevăruri supărătoare, cu Daniel Zdrînc”

 1. furt de la Stat

  Sunt mult mai multe nereguli la CJ.
  Procesele cu transportul public in judet, multe fonduri macinate, functii pe pile mari, bani invartiti USOR prin caracatilele asocaitii ale CJ Alba si atele.

 2. Povesti

  Atotstiutorul Zdrinc..

 3. Dia

  Acuma eu sunt convinsa ca se fura bani multi de la Stat. Problema e ca ii votam tot pe ei,aici e suferinta noastra.

Lasă un răspuns