Connect with us

Actualitate

Aiud: Spărgători de autoturisme prinși în flagrant

Published

on

spargatori-masini-aiud

Spărgători de autoturisme prinși în flagrant de jandarmii aiudeni

În data de 18. 02. a.c. în jurul orei 03. 30, în urma unui apel 112, jandarmii aiudeni au fost informați, despre faptul că pe strada Axente Sever se află două persoane care încearcă să spargă un autoturism.
Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Aiud s-a deplasat la fața locului, unde a surprins două persoane care au spart geamul unui autoturism, încercând să sustragă bunuri din interiorul autoturismului.
La vederea echipajului de jandarmerie cele două persoane au luat-o la fugă, jandarmii reușind să prindă o persoană, M. V. domiciliat în municipiul Deva în vârstă de 59 de ani, imobilizând-o.
Au fost întocmite documentele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat iar cazul a fost predat poliției municipiului Aiud.

Ca de fiecare dată, recomandăm celor care au cunoștință de astfel de fapte să le semnaleze în continuare cu aceeași promptitudine și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate de intervenție.

Doi tineri bucureşteni, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un apartament din Alba Iulia, reţinuţi

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia