Connect with us

Actualitate

Aiud:Post vacant de îngrijitor – Muzeul de Istorie și de Științele Naturii

Published

on

muzeu aiud

Concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de îngrijitor.

Primăria Aiud:concurs post vacant, funcție publică de execuție de expert, grad profesional asistent din cadrul Direcției Arhitect – Șef

Calendar concurs

  • 06 decembrie 2021 ora 11:00 – proba practică
  • data şi ora interviului se afişează obligatoriu odată cu rezultatele la proba practică.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011cu modificările și completările ulterioare.

Surse: Ion Dumitrel s-a vaccinat.RESTRICȚIILE să fie motivul?

Condiții specifice necesare participării la concurs:

  • Nivelul studiilor: Medii/Generală

   Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 24.11.2021, ora 16:00, la adresa din loc Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție Municipală de Cultură, loc. Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1, telefon: 0258 861703 sau e-mail: cultura@aiud-art.ro.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia