Connect with us

Actualitate

Alexandru Sinea adus la Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj

Published

on

„Beneficiez de prezumția de nevinovăție, colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului”

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a fost adus azi la la Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

“Beneficiez de prezumția de nevinovăție și îi asigur pe toți cetățenii că voi depune, în continuare, toate eforturile în ceea ce privește exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Dorința mea, în acest moment, este să colaborez cu organele de urmărire penală în vederea soluționării cauzei și aflării adevărului. Ca și până acum, voi depune toate diligențele necesare pentru a facilita și urgenta soluționarea anchetei. La fel ca orice cetățean, beneficiez de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri definitive și vreau să-i asigur pe toți cetățenii județului Alba că acest eveniment neplăcut al vieții mele nu îmi va afecta activitatea profesională și voi fi același om, aplecat spre nevoile tuturor.

Presupusele fapte de care sunt acuzat vizează perioada 2013-2015 și nu au nicio legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu. În continuare, voi da dovadă de aceeași transparență în ceea ce privește relația cu mass-media, însă până la finalizarea cercetărilor nu pot da declarații deoarece urmărirea penală are caracter strict secret.

Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetățenii județului că voi fi în continuare de bună-credință și că voi depune aceleași eforturi pentru a fi în slujba lor, din postura de director al DSP Alba.” a transmis directorul DSP Alba.

Procurorul de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj a decis, miercuri dimineață, ca Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, să fie cercetat în continuare sub control judiciar.

DSP Alba: Acțiuni de îndrumare, verificare și control

3 Comments

3 Comments

 1. Ei fura noi ...traim!

  decembrie 13, 2017 at 11:57 am

  Mda, scapa fara sa i se faca ceva!!!
  Parca vad, din arest a ajuns la control judiciar, apoi la eliberare de sub control pe motiv…politic 😉
  Noi muncim ei fura si tot fura!
  Noi suntem fratierii PSD-ului si dece sa n-o spunem pe aia dreapta si fraierii PNL-ului, ca si ei sunt la fel

  • Marcel

   decembrie 13, 2017 at 12:15 pm

   Scapa,scapa dar ce-i mai rau e ca in viitor poate va ajunge primarul orasului atat de prosti suntem =))

 2. Combinatii PSD-ieste

  decembrie 13, 2017 at 12:18 pm

  Tinerel,tinerel si la punga grosier

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia