Connect with us

Actualitate

Apel umanitar Ciprian Sfichi, polițistul de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută

Published

on

 Apel umanitar Ciprian Sfichi, polițistul de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută

Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițiștilor au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi, polițistul de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută, în zona capului și a brațului.

Ciprian a dovedit, până acum, că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.

 Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!

  Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie.
Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești.

 Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, și alți 7 suspecți, duși miercuri dimineața la Judecătoria Blaj pentru mandat de arestare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia