Connect with us

Actualitate

Bistra: Le-au confiscat 30,52 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control

Published

on

material-lemnos-bistra

Le-au confiscat 30,52 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publica si Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un specialist din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, specializaţi în combaterea delictelor silvice, au confiscat 30,52 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control.

La data de 13.02.2018, orele 14.00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publica si Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu un specialist din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba, au efectuat un control la o societate comercială din loc. Bistra, jud. Alba, reprezentată de P.H. de 44 de ani din Bistra.

Poliţiştii au constatat, ca urmare a inventarierii, că există diferențe intre stocul faptic si cel scriptic evidențiat de Registrul de intrare – ieșire material lemnos, rezultând un volum de 30,52 M.C. lemn de foc, cantitate lipsă în depozitul societăţii.

P.H. a fost sancţionat contravențional, conform art. 19 din Legea nr. 171/2010, cu amenda in cuantum de 5000 lei, totodată ca măsură complementară dispunându-se confiscarea valorica a cantităţii de 30,52 M.C. lemn de foc, in valoare de 2441 lei, în legătură cu care nu au fost respectate normele legale incidente.

Holzindustrie Schweighofer Romania: Timflow, sistemul de monitorizare a lanțului de aprovizionare, își dovedește din nou eficiența

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia