Connect with us

Actualitate

Câţi şoferi “turmentati” au fost de sărbători în judeţul Alba?

Published

on

soferi-turmentati

La data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii de siguranţă publică din Aiud l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,95 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 06.20, patrula intercomunală formată din poliţişti ai posturilor de poliţie Pianu şi Gârbova, l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani din comuna Şugag, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, prin localitatea Sebeşel, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii rutieri din Cîmpeni au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe DN 75, pe raza comunei Arieșeni.

Un bărbat de 40 de ani, din Arieşeni, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Gîrda de Sus–Arieşeni, a pierdut controlul asupra autoturismului, a ieşit în afara carosabilului, a intrat în coliziune cu un copac după care autoturismul s-a răsturnat.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de

0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Cîmpeni unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 27 decembrie în jurul orei 01.30, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DN 14 B.

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a întrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, fără să rămână internat în spital.

Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Din martie 2018 proprietarii de domenii “.ro” vor plati anual o taxa RoTLD

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia