Connect with us

Actualitate

Ce schimbări vom vedea în Teiuș în 2020?

Published

on

Primarul Mirel Hălălai dezvăluie proiectele din acest an

Schimbările pe care le propune Primarul Hălălai pentru cetățenii săi sunt în favoare satisfacerii nevoilor lor deoarece Teiușul are în spate un sac plin cu probleme care pleacă de la lipsa sistemului de canalizare până la aglomerația de pe DN1.

Teiușul este un oraș tranzitat de foarte multe autoturisme pe parcursul unei zile. Aglomerația care se creează în orele de vârf la nivelul orașului este un punct pe care primarul Mirel Hălălai dorește să-l rezolve dar din păcate nu poate face nimic, din punct de vedere legal. Tot ceea ce putem face este să așteptăm finalizarea lucrărilor la autostrada din zonă.

Primarul de la Teiuș ne aduce în vedere capodopera pe care a creat-o cetățeanul care și-a zidit în propia locuință jumătate de mașină. Acesta spune că nu există persoană care să vadă construcția și să nu rămână surprins.

Podul care leagă satele Căpud și Pețelca de orașul Teiuș este o investiție de bun augur pentru locuitorii acestor sate care până acum ceva timp întâmpinau dificultăți în traversarea Mureșului.

Ceea ce dezideră primarul Mirel Hălălai este un Centru de sănătate pentru cetățenii orașului Teiuș și localităților aparținătoare.

La Teiuș se dorește ca tânăra generație să iasă din casă și tocmai de aceea Primarul a implementat un proiect pentru ridicarea unui Centru de tineret cu centru spa, aquapark, sală multimedia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia