Connect with us

Actualitate

Cea mai urmărită biserică din România. Peste 13.000 de români s-au uitat online. Cireşarii TV

Published

on

pustan vladimir

Pandemia coronavirusului ne obligă să stăm acasă şi să urmărim online programele bisericilor.

În sfântă zi de dumincă, fiecare creştin practicant (cam ciudat să spui ‘creştin practicant’, oare poţi fi cu adevărat creştin fără să practici?) a urmărit online programul spiritual al bisericii din care face parte iar cei ce nu au avut posibilitatea de a-şi urmări propria biserică, au căutat alte slujbe, programe spirituale transmise LIVE.

În această perioadă, cel mai urmărit program religios în mediul online din România, a fost al Bisericii Sfânta Treime din Beiuş, la amvon fiind binecunoscutul predicator Vladimir Pustan.

În predica din 22.03, intutulată ”Ce am avut și ce am pierdut”, Vladimir Pustan a vorbind despre Nădejdea noastră, mai ales în momentele în care umanitatea se confruntă cu frământări şi cu necazuri greu de trecut.

Pustan a predicat celor aflaţi în faţa laptopului, a calculatorului sau a telefonului mobil, dat fiind faptul că Biserica din Beiuş era goală, fără membri.

La programul de seară, peste 10.200 de români au urmărit în direct mesajul transmis din biserica Sfânta Treime, pe contul de YouTube Cireșarii TV.

Acest fenomen de tranziţie al bisericii în mediul online va continua şi în următoarea perioadă, dat fiind faptul că virusul COVID-19 ne obligă să stăm în autoizolare.

Mai jos puteţi urmări integral predica pastorului Vladimir Pustan:

Vezi şi ORDONANŢA MILITARĂ.Circulația oamenilor este restricționată. Declaraţie şi Adeverinţă

Vezi şi În cine îmi pun încrederea ca să-mi dispară frica?

UPDATE:

Vârful celor ce au urmărit online slujbele religioase transmise din Biserica Sfânta Treime din Beiuş a fost tot în 22.03.2020, la programul de dimineaţă, unde peste 13.300 de români au văzut în direct predica pastorului Vladimir Pustan.

Staţi acasă şi folosiţi timpul pentru a vă dezvolta intelectual şi pentru a creşte spiritual. Citiţi o carte bună, încercaţi să petreceţi în familie un timp cât mai valoros, mai frumos şi plin de dragoste şi cu pace!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia