Connect with us

Actualitate

Politiștii din Cergău și Roșia de Secaș au aplicat 22 sancţiuni contravenționale

Published

on

Cergau Rosia de Secas politia

Politiștii din Cergău și Roșia de Secaș au aplicat 22 sancţiuni contravenționale

In data de 07.02.2018, poliţiştii din cadrul Posturilor de Politie Cergău si Roșia de Secaș au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6330 lei.

În data de 07 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Posturilor de Politie Cergău si Roșia de Secaș au continuat acţiunile pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în mod deosebit al conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, pe raza localităţilor Cergău si Roșia de Secaș.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 22 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6330 lei.

Din totalul de 22 de sancţiuni aplicate, o sancţiune a fost conform Legii 171/2010 pentru abateri la regimul silvic şi 21 sancţiuni au fost conform OUG 195/2002, respectiv pentru depăşirea vitezei 2 sancţiuni, pentru neportul centurii 4 sancţiuni, pentru lipsă documente 6 sancţiuni iar 11 sancţiuni contravenţionale pentru alte abateri rutiere.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au controlat 53 de autoturisme şi au confiscat 1,44 m3 material lemnos, în valoare de 773,28 lei.

Exponatul lunii februarie, Credenționalul lui Vasile Goldiș

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia