Connect with us

Actualitate

Circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Sibiu – Deva.

 

La kilometrul 316, în zona comunei Pianu, judeţul Alba, după ce anterior fusese oprită pe sensul de mers Sebeş – Deva, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate 3 autovehicule.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au aplicat 276 de sancțiuni contravenţionale, au constatat 37 de infracţiuni şi au intervenit la 37 de evenimente.

Ieri, 14 decembrie, poliţiştii din Alba au continuat acţiunile, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru creşterea siguranţei cetăţenilor şi prevenirea evenimentelor negative.

În această perioadă, s-a intervenit la 37 de evenimente, din care 31 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 31 de infracţiuni şi au fost aplicate 276 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 66.585 lei, din care 20 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 239 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 5 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 61 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 13 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia