Connect with us

Actualitate

Containere de locuit, soluția provizorie propusă de consilierii PSD pentru proprietarii din Turturica

Published

on

turturica-g2

Containere-locuințe, aceasta ar fi o soluție provizorie propusă de consilierii PSD în cazul proprietarilor din blocul G2 Turturica.

Reamintim faptul ca proprietarii din blocul Turturica ar urma să fie despăgubiți cu sume între 2.000 și 3.000 de euro pentru a-și evacua garsonierele.

Consilieri locali PSD Alba Horațiu Clepan și Iulian Bunea,  au susținut marți o conferință de presă în care dezbatut problema locuitorilor din blocul Turturica, spunand că sumele propuse pentru despăgubire sunt extrem de mici și acei oameni nu vor putea să-și plătească nici chiria mai mult de 2 ani cu acești bani.

Miting de solidaritate cu familiile evacuate din blocul G2 – Turturica

In aceasta situație  se află 33 de familii,din care doar trei familii au fost de acord cu suma oferită de Primăria Alba Iulia.

O soluție găsită de consilieri PSD pentru a rezolva situația măcar pentru o perioadă, ar fi amplasarea în zona industrială, a unor containere locuințe în care famiile să locuiească până când Primăria Alba Iulia va construi un bloc cu locuințe sociale.

Proprietarii expropriați din blocul ”Turturica” nemultumiti!

”TURTURICA”- N NOAPTE!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia