Connect with us

Actualitate

Cum combatem îmbătrânirea precoce?

Published

on

Sfat medical

Încă de la naștere putem lupta cu fenomenul de îmbătrânire a organismului hrănindu-ne cu produse cât mai sănătoase, adoptând un stil de viață sănătos și evitând stresul pe cât posibil.

Plecând de la naștere, omul trebuie să fie responsabil de ceea ce consumă. Imediat după naștere ar trebui să alimentăm nou-născutul cu lapte matern sau un lapte praf de calitate iar pe parcursul vieții dar cu preponderență în adolescență, trebuie să avem grijă de corpul nostru pentru că atunci se formează adultul de mâine.

Cu cât consumăm mai multe subsanțe nocive cu atât vom îmbătrânii mai repede sau vom dezvolta diverse patologii. Sportul, mișcarea în toate formele ei sunt necesare pentru a avea un corp sănătos.

Consumul de alcool, tutun, droguri este nociv pentru organismul și are un impact puternic asupra aspectului nostru, implicit sporesc gradul de îmbătrânire.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia