Connect with us

Actualitate

D.G.A. – Activităţi de informare în sprijinul structurilor M.A.I care efectuează paza centrelor de carantină

Published

on

DIRECTIA GENERALA ANTICORUPTIE SERVICIUL JUDETEAN ANTICORUPTIE ALBA

Activităţile au fost desfăşurate în municipiul Alba Iulia la cele 4 unități de carantinare

În contextul situației epidemiologice actuale determinată de răspândirea noului coronavirus (COVID-19) și a necesității sprijnirii măsurilor speciale realizate de efectivele M.A.I. pentru reducerea riscurilor contaminării, ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba au desfășurat în ziua de 29 aprilie a.c., 8 activităţi de informare în sprijinul structurilor M.A.I. din raza de competență care efectuează paza centrelor de carantină din municipiul Alba Iulia.

RAR: aplicaţie pentru a afla istoricul unui autovehicul

În cadrul activităţilor preventive au fost prezentate infracţiunile de corupţie, cadrul legal privind prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie şi asimilate corupţiei, precum şi modalităţile de sesizare a faptelor de corupţie, respectiv sesizarea cu celeritate, a eventualelor cazuri de corupție generate de cetățeni, în care ar putea fi implicați lucrători din cadrul instituției, în legătură cu activitățile de monitorizare a respectării măsurilor de carantină, a unor persoane suspectate a fi infectate cu noul Coronavirus.

Vezi şi Natura și-a intrat în drepturi

Cele 8 activităţi au fost desfăşurate în municipiul Alba Iulia la cele 4 unități de carantinare și au beneficiat de participarea a 16 subofiţeri jandarmi care efectuează misiuni de pază a respectivelor unități (schimburile 1 și 2).

Mesajul Direcției Generale Anticorupție este de toleranță zero la infracțiunile de corupție în condițiile gravității efectelor acestora, raportat la acțiunile de limitare a răspândirii noului coronavirus, asupra persoanelor, a comunităților din care fac parte, cât și asupra întregii societăți.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia