Connect with us

Actualitate

De ce nu poartă conducerea județului Alba mască: Ion Dumitrel, Dan Popescu, Dumitru Fulea, Florin Roman, Claudiu Vasile Răcuci

Published

on

ion dumitrel dan popescu ionut fulea cj alba alba carolina tv

Poate fi un gest de putere, un gest de sfidare a puterii sau poate fac parte din rezistență

Cseke Attila – Ministrul Dezvoltării, a întreprins o vizită de lucru în județul Alba, însoțit fiind de aleșii PNL, ”nemuritorii” conducători ai județului.

Când au ajuns în Aiud, oaspetele și aleșii noștri s-au pus la ”masa rotundă” pentru a discuta despre dezvoltarea comunității prin diferite proiecte.

Prima clădire a localității cu sistem de încălzire prin pompe de căldură, secția de Maternitate-Pediatrie a Spitalului Orășenesc Cugir

În imaginea de mai jos se observă cum TOȚI participanții au respectat legea, purtând masca de protecție în interior, în spațiu public închis.

primaria Aiud si minstrul dezvoltarii ion dumitrel prefect

Găsiți asemănări între fotografii. Parlamentarii PSD pe o bicicletă

În partea dreaptă s-au aflat liderii județului Alba: Ion Dumitrel – președintele Consiliului Județean Alba, Dan Popescu – administratorul public al județului Alba și Dumitru Fulea – vicepreședintele Consiliului Județean Alba. Unii NU au purtat masca de protecție.

ion dumitrel dan popescu ionut fulea cj alba alba carolina tv
Aleșii…

În partea stângă s-a aflat fostul deputat liberal, actual secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Claudiu Vasile Răcuci, tot fără masca de protecție.

claudiu vasile racuci
Claudiu Vasile Răcuci

Ca să închidem cercul mesei rotunde, deputatul Florin Roman a păstrat trendul PNL-ist, tot fără masca de protecție!

florin roman
Florin Roman

De ce nu poartă liderii PNL Alba masca de protecție și sfidează legea? Poate fi un gest de putere sau un gest de sfidare a puterii.

Pentru că ei reprezintă puterea, o mască pe figură ar fi un semn de slăbiciune chiar și în fața virusului.

Când legile își pierd puterea lor, dreptatea se îngroapă.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia