Connect with us

Actualitate

Democrație în urbanismul albaiulian

Published

on

Gâlceava din Cartierul Recea

În urma unui reportaj realizat în zona limitrofă a cartierului Recea cu privire la un proiect de dezvoltare urbană, vom dezbate împreună cu invitații noștri acest subiect.

Subiectul este dezbătut de către reprezentatul firmei dezvoltatoare, un cetățean al cartierului Recea, reprezentant al locuitorilor și moderatorul emisiunii Fapte și Vorbe, domnul Andrei Barbu.

Problemele pe care le întâmpină locuitorii acestui cartier datorate clădirii care urmează să fie ridicată acolo sunt foarte multe ,una dintre ele fiind faptul că acel complex v-a fi ridicat la 25 de metri de prima casă a cartierului care face ca acesta să invadeze intimitatea locuitorilor de acolo.

Supărarea dezvoltatorului a fost foarte mare deoarece acesta consideră ca nu i-a fost dat dreptul la replică după primul reportaj realizat la fața locului de către moderatorul emisiunii, prin urmare am continuat reportajul de atunci cu emisiunea curentă. Acesta și-a expus punctul de vedere cu privire la ceea ce urmează să se întâmple la Recea chiar dacă locuitorii nu sunt tocmai mulțumiți .

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia