Connect with us

Administraţie

Dorințe dezvăluite unor copaci care cresc în Ciugud

Published

on

Părculețul cu gânduri bune

Zeci de bilețele cu gândurile copiilor au fost puse la rădăcina copacilor din Părculețul cu gânduri bune din Ciugud. Părculețul a fost înființat pentru un viitor pozitiv, cu aer curat și mai fericit. Prin munca lor de a planta copaci, copiii și-au luat angajamentul de a îngriji arborii pe care îi plantează.

”La rădăcina fiecărui copăcel, fiecare elev să pună un gând bun pe care copăcelul să-l integreze și apoi să-l răspândească în natură. Avem nevoie de gânduri bune, să gândim bine pentru că trăim într-o lume în care suntem stresați, triști și am uitat să fim fericiți. Să luăm energie de la copaci și să o răspândim și celorlalți”.

”Viitorul înseamnă și un mediu mai curat, și mai mult oxigen, și un semnal de alarmă împotriva acțiunilor pe care noi le facem pentru a determina încălzirea globală. Copiii noștri, prin acțiunea de astăzi, încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra comunității din Ciugud, asupra județului Alba, asupra întregii țări și asupra întregii planete, pentru că ei peste 50 de ani, au nevoie de un mediu mai curat”.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia