Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Escrocheria de la Zlatna

Published

on

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, iar femeia reținută va fi cercetată în continuare, cel puţin pentru 30 de zile, în stare de arest preventiv

Respinge (Curtea de Apel – n.r.) ca nefondată contestaţia declarată de inculpata M.E. împotriva încheierii penale nr. 160 din 10 septembrie 2016 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba în dosarul nr. 3288/107/2016. În temeiul art. 275 alin. 2) C.pr.pen. obligă pe inculpata contestatoare să plătească statului suma de 100 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat în procedura contestaţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu din data de 13.09.2016”, se arată în minuta hotărârii pronunţate în acest caz, postată pe portalul Curţii de Apel Alba Iulia. (Sursa: comunicat de presă Curtea de Apel Alba)

Surorile bănuite că ar fi furat 3,2 milioane de lei din conturile a 108 oameni din Zlatna sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare în formă continuată care a produs consecinţe deosebit de grave (92 acte materiale) şi înşelăciune (15 infracţiuni).

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate