Connect with us

Actualitate

„Fată sau băiat? Diferențe de abordare în educație în funcție de gen. BebeBiblioteca

Published

on

adina drimbe

Psihoterapeut Adina Drimba – proiectul se adresează femeilor însărcinate și proaspetelor mămici

Evenimentul lunii noiembrie va avea loc începând cu orele 17:00 și va găzdui prezentarea de către psihoterapeuta Adina Drimba a unor informații referitoare la tema „Fată sau băiat? Diferențe de abordare în educație în funcție de gen”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și va avea loc online, pe pagina de Facebook și de Youtube a bibliotecii.

Joi, 18 noiembrie 2021, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, continua atelierele de parenting din cadrul proiectului de animație culturală 3.1. BebeBiblioteca.

Proiectul se adresează femeilor însărcinate și proaspetelor mămici, dar este deschis și pentru tătici, bunici și orice altă persoană interesată de această temă. Pe lângă discuții pe tema data, atelierele de parenting urmăresc familiarizarea participanților cu serviciile de bibliotecă și evenimentele culturale ce au loc în cadrul bibliotecii iar informațiile sunt însoțite de trimiteri către bibliografia de specialitate ce poate fi împrumutată de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Homosexualitatea . Ce ne spune Biblia? – pr. Stelian Tofana

Pentru a vă stârni curiozitatea vom reda mai jos un fragment din prezentarea pregătită de psihoterapeuta Adina Drimbe: „Înțelegerea diferențelor dintre sexe este crucială în gestionarea educației copiilor. Pentru un părinte, provocările ridicate de copil, indiferent de genul lui sunt diverse și se modifică în funcție de vârsta acestuia și influențele de mediu. Părinții trebuie să fie atenți la unicitatea copilului, să-l ajute să își atingă potențialul dar mai ales să fie pentru el un sprijin emoțional în diferitele etape de viață prin care trece.”

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia