Connect with us

Social

Haine groase, donate nevoiașilor din Alba Iulia

Published

on

Un gest frumos pentru cei cu viață grea

Din dorința de a face bine, mai ales în prag de sărbători, patronii unui magazin din Alba Iulia au decis să ofere o haină călduroasă celor care au nevoie de una.

Albaiulienii felicită gestul administratorilor, apreciind faptul că în municipiul nostru sunt oameni cu venituri mici, care nu au cu ce să se îmbrace pe timpul iernii. Patronii magazinului second-hand din Alba Iulia, care au decis să doneze gratuit o parte din hainele de iarnă, au făcut acest gest pentru a oferi căldura unei familii iubitoare.

“Moşu’ vine cu o haină dacă ai nevoie, ia una gratis. Sărbători Fericite!” a fost mesajul emoționant afișat la intrarea în magazin, pe standul cu hainele pregătite spre a fi donate și care a atras atenția curioșilor cât și a nevoiașilor.

Au fost mulți albaiulieni care s-au oprit și au admirat hainele. Reprezentanţii magazinului au promis și alte surprize, în special pentru copii.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia