Connect with us

Actualitate

Incendiu la o casă din localitatea Vinerea

Published

on

Incendiul se manifesta puternic la acoperișul casei

În cursul zilei de vineri, 12 noiembrie, a avut loc un incendiu la o casă din localitatea Vinerea. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 13:30 la numărul unic de urgențe 112.

La sosirea echipei SVSU Cugir cu 2 autospeciale și 12 pompieri voluntari, incendiul se manifesta puternic la acoperișul casei, în partea din spate a casei și o extindere mică la acoperișul casei vecine.

După aproximativ 25 minute, la fața locului a sosit și Detașamentul de Pompieri Sebeș iar flăcările au fost stinse, acoperișul casei fiind afectat în proporție de 90% iar obiectele de uz casnic și mobila din casă fiind deteriorate, ne-a declarat Mircea Zbutea, inspector cu protecţia civilă în cadrul SVSU Cugir.

S-a împușcat în piept, în timpul serviciului

Echipajul SMURD a fost prezent la fața locului și a oferit asistență medicală unei persoane vecine care a suferit un atac de panică, aceasta fiind transportată la spital.

Momentan nu se cunoaște cauza declanșării incendiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia