Connect with us

Actualitate

Ioan Dîrzu NU mai e la șefia PSD Alba

Published

on

ioan dirzu

De astăzi, conducerea județeană a Partidului Social Democrat Alba e coordonată interimar de Victor Negrescu

Acesta scrie pe pagina sa de Facebook că ”astăzi, conducerea națională a Partidului Social Democrat mi-a propus să coordonez, interimar, procesul de reconstrucție a organizației din județul Alba. Nu am vizat această funcție, dar înțeleg miza momentului pentru partidul nostru. Acest proces nu poate fi realizat singur, de aceea este nevoie de sprijinul tuturor colegilor mei, mai noi sau mai vechi în partid, și sper ca împreună cu ei să construim”

Marin Jurj, fostul primar al comunei Arieșeni, condamnat în primă instanță la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare

”În această nouă direcție este loc pentru toată lumea. Domnul deputat Ioan Dîrzu este un om și mai ales un prieten care a făcut tot ce a putut pentru organizația noastră. Sunt social democrat de la 18 ani, implicându-mă activ în politică, iar din 2009 am deveni membru al organizației PSD Alba. Am coordonat între timp campanii câștigătoare în județ, am adus în echipa de la Alba sute de noi colegi, am coordonat campaniile parlamentare și am onoarea să reprezint Alba în Parlamentul European.”

Se pare că schimbarea fostului președinte PSD Alba se datorează slabelor rezultate obținute la alegerile locale cât și a conducerii deficitare a partidului.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia