Connect with us

Actualitate

Locatarii din blocul G2 (Turturica) evacuați forțat!

Published

on

Evacuarea locatarilor din blocul G2 (Turturica)

Circa 60 de familii care locuiesc în acest imobil, fără drept de proprietate, au fost evacuate, marți, în cadrul unei acțiuni la care au participat zeci de jandarmi.

Oamenii și-au manifestat nemulțumirea față de autorități care îi lasă fără un acoperiș deasupra capului în pragul iernii.

Cele 60 de familii care au fost evacuate au primit în urmă cu câteva zile decizii judecătorești definitive și irevocabile prin care au fost somate să evacueze locuințele în termen opt zile.

Oamenii s-au arătat foarte nemulțumiți că sunt evacuați la început de iarnă, susținând că nu au unde să se mute, deși administrația locală le-a pus la dispoziție un centru social.

În acest imobil locuiesc, totodată, peste 30 de familii care au titluri de proprietate. Acestea nu vor fi evacuate până nu li se vor evalua bunurile și vor fi despăgubite.

Cât îi Hava in picioare, Turturica nu mai zboară!

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat că hotărârea de instanță privind evacuarea va fi clar pusă în aplicare, iar în final imobilul va fi demolat. Totodată, acesta a precizat că nu vor fi încă evacuați proprietarii garsonierelor. În cazul acestora, primăria va propune despăgubiri, după ce va fi făcută o evaluare a fiecărei locuințe în parte.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia