Connect with us

Actualitate

Lucrari de modernizare… intarziate – Scoala Generala nr.2 din municipiul Sebes

Published

on

Ieri a inceput scoala si odata cu ea si lucarile de amenajare si modernizare la Scoala Generala nr.2 din municipiul Sebes.

De ce aceste lucrari nu au fost efectuate pe timpul vacantei de vara? E greu de raspuns. Normal si logic asa ar fi trebuit sa se intample.

A fost o lucrare atribuita mai dificil, sau o lucrare licitata si apoi contesata… nu stiu. Cert este ca abia saptamana trecuta au aparut utilaje si muncitori la fata locului si ca sa fie totul ca la carte sambata a fost zi scurta, iar duminca zi libera.

Muncitorii cum se poate vedea lucreaza ca sasii, incet si sigur, ca la carte. Vorba aceeea calitatea inainte de toate, iar la urma urmei ar fi cel putin absurb sa-i gasim pe ei vinovati.

Intr-un oras fara someri ce are un buget considerabil este aproape imposibil sa treci cu vederea asa ceva.

In urma cu doi ani si ceva, pentru acesata locatie s-au alocat aproape 200.000 mii euro pentru modernizare si reabilitare.

Exteriorul,interiorul si acoperisul au fost facute ca noi… mai putin un lucru lasat parca de exemplu al lucrului bine facut. Asta este.

Dupa finalizarea lucrarilor de modernizare cu dale din beton a curtii… vor trece probabil doua, trei saptamani si totul va fi uitat ca si cand nimic nelalocul lui nu s-ar fi intamplat.

Romania indulgenta este Romania pe care unii si-o doresc si altii o detesta sau este Romania Spiritului Civic Adormit?

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia