Connect with us

Schema de joc

Luptători de kickbox ai Clubului ”Revolution Academy”, la Schema de joc

Published

on

Învingători în sport dar și la școală

Competițiile sunt pentru învingători. Sportivii albaiulieni sunt disciplinați și muncitori atât în sala de sport cât și la școală. Luptele din ring sunt dificile dar, prin antrenament, tinerii vor ajunge unde își doresc, unde țintesc. Sportivii din Alba Iulia sunt foarte puternici chiar dacă acest sport de contact are și riscuri. Fiecare greșeală îi poate costa foarte scump, de la o accidentare, la un punctaj bun în clasamentul general.

Experiența, atenția sau o mutare inteligentă într-un atac le poate aduce victoria într-un meci. Sportivii se pregătesc și fizic și psihic pentru fiecare luptă. În prezent, luptătorii clubului ”Revolution Academy” Alba Iulia se pregătesc de campionatele europene, unde vor întâlni kickboxeri din peste 14 țări. Clubul albaiulian ”atacă” această competiție cu patru sportivi.

La europene, antrenorul se așteaptă doar la întâlniri cu sportivi bine pregătiți și își păstrează optimismul în ceea ce privește rezultatele pe care le vor obține elevii săi. Antrenorul Alin Moldovan își dorește victoria pentru fiecare sportiv al său, mizând pe orele lungi de antrenamente și pe pregătirea psihică a lor.

Primul adversar sunt emoțiile, dar tinerii reușesc să le stăpânească și să se concentreze doar asupra adversarilor. Unele competiții sunt dificile când adversarii au un nivel de pregătire bun, dar reușita vine după ce energia este canalizată pe luptă până în ultima secundă de meci. Albaiulienii sunt susținuți de familii dar și de galerie. Fiecare victorie este adusă acasă cu mândrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia