Connect with us

Actualitate

Filozoful Mihai Șora, în vârstă de 101 ani, la protest

Published

on

Filozoful Mihai Șora, în vârstă de 101 ani, a participat duminică, la Alba Iulia, alături de alte persoane, la protestul împotriva Revoluției fiscale și Legilor justiției.

El a declarat, presei, că fără justiție am ajunge să ne conducă ”hoții și ticăloșii”

Întrebat dacă este important să apărăm justiția, Mihai Șora a răspuns: ”Bineînțeles. Ce ne-am face fără justiție? Am ajunge să ne conducă hoții și ticăloșii dacă nu există justiție”.

Le urez ca protestele lor să fie încununate de succes și în orice caz să nu se lase”.

Nu știu dacă noi ne maturizăm  atât de greu sau clasa politică a reușit, sau n-a reușit, să țină drumul drept pe care ar trebui să-l țină”.

Totodată, filozoful a spus că Guvernul ar trebui să se pună în slujba intereselor poporului.

Guvernul să aibă urechi și să audă, să aibă ochi și să vadă și să tragă consecințele. Nu poate să guverneze fără să se alinieze în întregime pe voința populației pe care o guvernează. Un guvern este un slujitor. Asta este un guvern. Nu e un stăpân, e un grup de oameni de bunăvoinţă, sau aşa ar trebui să fie, care se pună în slujba interselor generale, a intereselor poporului întreg”, a mai spus Mihai Sora.

Filozoful în vârstă de 101 ani a plecat, apoi, în marș, alături de cei circa 200 de protestatari, pe cele mai aglomerate străzi din municipiu.

Protestul de la Alba Iulia a început, la ora 18.00, în fața Prefecturii Alba din Alba Iulia ascultându-se cântece patriotice, iar protestatarii scandau ”PSD, ciuma roșie”.

Penitenciarul Aiud – Cum e sa fii deţinut intr-un penitenciar de maximă sigurantă!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia