Connect with us

Actualitate

MIRACOLUL CREȘTIN. Apocalipsa – V

Published

on

Adevărul ne face slobozi de robia păcatului

Tainele sfintelor scripturi sunt deslușite prin Miracolul creștin. Tainele, descoperirile pe care Dumnezeu le-a dat Apostolului Ioan la bătrâneți, tratează lucrurile care urmează să se întâmple în zilele noastre. Ca și profeție, se va reconstrui templului de la Ierusalim. Distrus de romani, templul nu a mai fost construit niciodată. Se credea că pe vechiul templu a fost ridicată o moschee, iar descoperirile arheologice au dovedit faptul că ruinele templul se află în apropierea moscheei și acolo se va putea ridica noua construcție, iar cele două edificii pot coexista.

Va fi vai de cei ce rămân pe pământ. Trei ani jumătate vom fi sub stăpânirea diavolului. În timpul Apocalipsei, puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot. Diavolul zdrobește biserica, poporul lui Dumnezeu. Vor fi încercări foarte grele, cum nu au mai fost. Prin credință putem cere lui Dumnezeu doar ceea ce El ne-a promis.

Telespectatorii pot intra în direct cu pastorul Hațegan, prin intermediul telefonului 0759.430.435, în fiecare duminică seara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia