Connect with us

Creştinism

”Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul”

Published

on

Miracolul Creștin. Lucrarea de eliberare – II

Lucrarea de eliberare este foarte importantă pentru copiii Domnului care sunt legați cu legături demonice, care îi împiedică să crească spiritual. Oamenii se nasc sub domnia Diavolului, plata păcatului este moartea, oamenii trebuie să-și predea viețile lor în mâna Domnului, pentru ca El să poată lucra în viețile lor.

”Dezlegarea legăturilor pe linie genealogică. Foarte multe lucruri ne urmăresc de la părinți, bunici, strămoși s.m. Datorită păcatului adamic, noi suntem sub blestem, sub păcat, fiindcă strămoșul nostru a greșit și tot pământul a intrat sub blestemul adamic, care a adus legături demonice. Trebuie să facem o declarație de iertare. Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul. Dumnezeu ne cere să iertăm. Păcatul până nu se mărturisește și se cere iertare este activ și este puterea și dreptul Diavolului. Prin mărturisirea și iertarea păcatului i se ia dreptul Diavolului”, a subliniat pastorul Marius Hațegan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia