Connect with us

Actualitate

Noul val în politica locală

Published

on

Subiecte de interes local cu noul val de politică din oraș

Alina Coltor, candidat la Primăria Vințu de Jos din partea partidului USR, care este și fondatoarea Filialei USR Vințu de Jos, unde a înființat un sediu pentru a facilita contactul partidului cu persoanele din aceasă localitate.

USR Alba are 6 sedii în tot județul cum ar fi Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir, Vințu de Jos, Ocna-Mureș, Alba.Președintele USR Alba, Beniamin Todosoiu își dorește ca în majoritatea UAT-urilor din județ să fie candidați cât mai bine pregătiți și care să promoveze cât mai bine ideile și valorile Partidului.

Petrean Gheorghe, este canditatul din partea Partidului Social Democrat la Primăria Galda de Jos. Acesta este revoltat de discrepanța creată între bugetul local al comunei și realizările care s-au produs până în momentul de față de către colegul său PNL-ist care este monetan la conducere.

Invitații din cadrul emisiunii Fapte și Vorbe cu Andrei Barbu au dezbătut mai multe subiecte de mare interes cum ar fi defrișările, situația groapei de gunoi din județ, parcările și alte subiecte de interes local.

Pentru a descoperi și dumneavoastră,urmăriți emisiunea.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia