Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

NU PLĂTI PENTRU SEX!

Published

on

„NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”

 

Potrivit datelor ANITP, din 756 de victime identificate în anul 2016, cca. 77% dintre acestea au fost de gen feminin, 70% au fost exploatate sexual, 57% au fost exploatate pe teritoriul naţional şi 47% au fost minore.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane (ANITP) salută „Ziua Internaţională Împotriva Exploatării Sexuale şi Traficului Femeilor şi Copiilor” – marcată în fiecare an, la nivel mondial, la data de 23 septembrie.

Cu acest prilej, ANITP anunţă prelungirea perioadei de implementare a campaniei online de informare, sensibilizare şi reducere a cererii traficului de persoane în vederea exploatării sexuale Alegi să preţuieşti sau să striveşti? NU PLĂTI PENTRU SEX!”, derulată în mediul Facebook, în parteneriat cu Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România (AIDRom).

Campania urmăreşte REDUCEREA CERERII traficului de persoane în vederea exploatării sexuale, prin informarea utilizatorilor de facebook de gen masculin cu privire la efectele cererii de servicii sexuale asupra victimelor traficului de persoane şi bunăstării ilicite a grupărilor de crimă organizată.

ANUNŢUL CONCURSULUI:

Fii alături de noi în campania online de reducere a cererii traficului de persoane, în vederea exploatării sexuale: Alegi să preţuieşti sau să striveşti? NU PLĂTI PENTRU SEX! Cererea de servicii sexuale creşte numărul victimelor traficului de persoane!”

Mai multe despre campanie:

Site ANITP: http://www.anitp.mai.gov.ro/programs/alegi-sa-pretuiesti-sau-sa-strivesti/

Facebook: Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane

Link pagină:  https://www.facebook.com/ANITPCentral/

HELPLINE: 0 800 800 678

Dacă doriţi să vă informaţi despre acest fenomen sau să sesizaţi un posibil caz de trafic de persoane, specialiştii ANITP vă răspund la această linie telefonică gratuită.

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane coordonează, evaluează şi monitorizează la nivel naţional aplicarea politicilor în domeniul traficului de persoane de către instituţiile publice, precum şi a celor din domeniul protecţiei şi asistenţei acordate victimelor acestuia.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Social

Advertisement

Ultimele comentarii

Sănătate

Advertisement

Copyright © 2015-2020 Alba Carolina TV