Connect with us

Actualitate

PROTEST în Sebeș, la FABRICILE DE LEMNE AUSTRIECE. Tăierile abuzive din timpul stării de urgență

Published

on

Companiile Schweighofer, Kronospan și Egger, în vizorul manifestanţilor.

Până acum, ministrul Mediului și premierul României au bagatelizat problema și au încercat să evite dezbaterea publică, ducând subiectul în derizoriu. Dacă starea de alertă cu privire la Sars-Cov-2 este temporară, starea de alertă civică față de hoție, ilegalități, nedreptăți și exploatarea sălbatică a pădurilor României trebuie să fie permanentă“, a declarat George Simion

Manifestanții nu vor coborî din mașini și vor respecta toate regulile de distanțare socială.

kronospan protest
Kronospan Sebeş

De mulţi ani ne tot învârtim în sens giratoriu şi poluarea e tot aici iar pe zi ce trece parcă pădurile României rămân fără putere, fie că le tăiem, fie că le poluăm.

Cultul siguranţei, noua religie şi valoarea libertăţii

Jaful pădurilor a luat o și mai mare amploare în perioada stării de urgență, cu grave consecințe economice și sociale, generate și de transformarea pieței exploatării buștenilor într-un oligopol controlat de companiile Schweighofer, Kronospan și Egger“, a menționat Claudiu Târziu, copreședinte AUR.

Vezi şi Revoltă oficială împotriva poluatorului de la Sebeş – KRONOCHEM (KRONOSPAN)

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia