Connect with us

Politică

Raluca Bugnar, PPU și Clement Negrut, PMP. Dezbatere electorală

Published

on

Ramona Ioana Bruynseels și Teodor Paleologu, susținuți la președenția României

Raluca Bugnar: Ramona Ioana Bruynseels a învățat temeinic în țară și străinătate. A muncit în cele patru dimensiuni ale pieței muncii și este căsătorită cu un cetățean britanic. Își propune să desființeze privilegiile politice și să aducă o creștere economică sustenabilă. Potrivit CV-ului, Ramona Ioana Bruynseels deține o experiență de peste 10 ani în piețe financiare, în domeniul bancar, CSR, învățământ universitar în România și inițiere de proiecte în Africa de Vest. Ramona Ioana Bruynseels își dorește să devină un președintele care să redevină un mediator, un cetățean onest și dedicat țării sale.

Clement Negruț: Teodor Paleologu este profesor, antreprenor, om de cultură, filosof, ambasador, ministru și parlamentar în două mandate. Paleologul se califică ca și bun președinte de țară, ca și diplomat de carieră și are capacitatea de a înțelege foarte bine una din îndatoririle președintelui de țară, cea de vector de politică externă.

Înțelege foarte bine relațiile internaționale. A fost ministru și înțelege ce înseamnă guvernarea. A fost parlamentar și cunoaște ce trebuie făcut într-un sistem de legiferare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia