Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Razii în 13 gări şi halte din judeţul Alba: 20 de călători frauduloși, iar 36 de persoane au…

Published

on

Seria acţiunilor cu efective mărite, desfăşurate de poliţiştii de la transporturi, au continuat. Ieri, 27 octombrie au fost razii în 13 gări şi halte din judeţul Alba precum şi pe 8 trenuri de călători.

 Poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au efectuat joi 27 octombrie o acţiune cu efective mărite, în gările şi haltele de cale ferată din judeţul Alba, precum şi pe trenurile de călători, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

Poliţiştii au acţionat în 13 staţii şi halte de cale ferată şi pe 8 trenuri de calatori, la controale participând şi inspectori ai Căilor Ferate Române.

Cu ocazia acţiunii au fost depistaţi 20 de călători frauduloși, iar 36 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări. Totodată, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Împreună cu inspectori ai Căilor Ferate Române au fost verificaţi şefii de tren şi conductorii, cu privire la încasările făcute, nefiind constatate abateri de natură contravenţională sau penală.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate