Connect with us

Administraţie

Repere teiușene. Mirel Hălălai și Elemer Barta

Published

on

Brudina s-a pensionat, liber la procreere

Vechea brudină din satul Căpud a intrat la ”pensie”. Începând cu data de 11 octombrie 2019, aceasta a fost înlocuită cu un pod trainic, care permite o legătură sigură și rapidă între orașul Teiuș și satele aparținătoare, de dincolo de Mureș. Acest pod este o perspectivă de dezvoltare prin care satele de peste Mureș vor deveni cartiere ale orașului Teiuș. Acest pod a ușurat viața locuitorilor de peste Mureș.

În Căpud se planifica nașterea, locuitorii procreau cu gândul la perioadele dificile din an, în care nu puteau trece râul pentru a ajunge la medic. ”Este un pod proiectat pentru cele mai dificile condiții de trafic. Este făcut să reziste, dar deplasarea trebuie să se facă ordonat, civilizat”.

Restricțiile se referă la drumul care deservește acea zonă, acesta este de categoria a III-a și nu face față unui trafic de peste 30 tone. Îmbunătățirea traiului căpudenilor a fost vizibilă din prima săptămână, după inaugurarea podului. Școala este prima instituție care beneficiază de pe urma acestei investiții.

În perspectivă, s-au arătat interesați de Căpud investitori în domeniul viticol. La Teiuș starea de spirit care guvernează activitatea socio-economică și admininistrativă este de armonie și pace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia