Connect with us

Actualitate

România educată

Published

on

Ce presupune o Românie educată?

Atâta timp cât nu investim în educație, nu putem avea tineri de valoare, susține Președintele OFSD Alba Marcela Dărămuș.

Vicepreședintele USR Alba, spune că educația nu este valorificată la cote maxime la noi în țară, munca profesorilor este una foarte mare și nu se limitează doar la acele câteva ore petrecute cu elevii, la școală.

Acest lucru duce la un nivel scăzut al educației, rezultatele performanțelor școlare fiind într-o continuă scădere. Este demostrat prin statististici că la nivel european în țara noastră există foarte mulți analfabeți funcționali.

Înființarea unei creșe ar fi o idee de bun augur, în sițuația în care se află orașul nostru în momentul de față. Creșele deja existente fiind suprapopulate iar numărul de copii care ar avea nevoie de acest tip de educație este cu mult mai mare față de locurile existente în acest moment.

Pregătirea profesorilor ar trebui să fie pe o durată mai mare de timp pentru a putea însuși toate deprinderile necesare în oferiea educației de calitate.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia