Connect with us

Actualitate

Schuster nu îl vrea pe Dragnea

Published

on

Reacția reprezentanților USR Alba la preconizările liderilor PSD cum că Liviu Dragnea va fi viitorul premier al României exclude acest lucru

Nu vom susține niciodată așa o candidatură, o numire în funcția de premier. Vor fi mișcări de stradă masive din structurile USR, dar și din societatea civilă neafiliată politic, dacă acest lucru se va întâmpla. Cred că PSD ar trebui să se gândească foarte bine dacă vrea să arunce țara într-o luptă socială de genul acesta în plină iarnă sau dacă așteaptă totuși puțin să se liniștească apele după niște alegeri atât de învolburate cum au fost acum. Cred ca ar fi un mod responsabil de a rezolva lucrurile dacă ar numi alt premier, unul care să fie totuși acceptat nu doar de majoritatea care își poate impune punctul de vedere în Parlament ci și de opoziție, pentru că un astfel de premier va ști să guverneze mult mai bine, știind că nu este tot timpul opozat și oprit din partea partidelor care nu sunt la guvernare”, a declarat Christian Schuster.

La nivel național, USR îl promovează pe actualul premier, Dacian Cioloş. În ceea ce privește posibila venire a acestuia în partid, Schuster susține că părerile sunt împărțite: unii consideră prezența lui un lucru bun pentru partid, alții spun că nu este bine, deoarece el nu vine pe aceeași filieră ca și ceilalți membrii ai partidului, creându-se astfel un dezechilibru între liderii partidului și baza populară.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate