Connect with us

Actualitate

Tarifele de roaming eliminate

Published

on

Executivul comunitar a dat publicității liniile directoare pentru a implementa o decizie adoptată anul trecut de Bruxelles pentru eliminarea tarifelor de roaming în cele 28 de state membre, scrie agerpres.ro

“Vreau să fiu foarte clar, am pus punct roaming-ului. Nu va mai trebui să plătiți începând din luna iunie 2017”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, într-o conferință de presă.

Uniunea Europeană a acceptat să elimine tarifele de roaming, dar în urma presiunilor operatorilor de telefonie mobilă a acceptat și să limiteze capacitatea europenilor de a căuta contracte de telefonie mobilă mai ieftine în alte țări pentru a le utiliza acasă. Propunerea Comisiei trebuie să fie dezbătută și aprobată de organismele de reglementare din țările membre înainte de a fi adoptată în data de 15 decembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia